Wie ben ik?
21416
page-template-default,page,page-id-21416,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Wie ben ik?

afbeelding-nancyIk ben Nancy Smildiger en ben vanaf 1998 bezig met Shiatsu. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Nippon Nederlandse Shiatsu school en later bij de HBO Dutch Shiatsu Academy.

Voordat ik begon met de opleiding voor Medische Shiatsu, werkte ik in de verpleging. De combinatie van medisch westerse en oosterse invloeden maakt het werk voor mij heel interessant. Deze vorm van behandelen heeft me geleerd om te observeren met mijn handen. Door dit met de juiste aandacht te doen geeft het lichaam me veel informatie over de klachten.

Na al die jaren werkzaam te zijn, vind ik het nog steeds heel waardevol om mensen via Shiatsu van hun klachten af te helpen of mensen heilzaam te kunnen ondersteunen bij hun ziekteproces.