Wie ben ik?
21502
page-template-default,page,page-id-21502,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ervaringen

“Omdat ik voor mijn werk vaak hele dagen achter een PC zit, had ik altijd last van nek- en schouderklachten. Door de Shiatsu behandelingen zijn deze klachten verdwenen. Want doordat bij elke behandeling het héle lichaam wordt behandeld en niet alleen de pijnplek of de klacht waar je eigenlijk voor bent gekomen, komt alles weer in balans.”

“Ik kom nu al jaren eens in 6-8 weken bij Nancy voor een behandeling. Ik zie dat als ‘onderhoud’ van mijn lijf. Door de regelmatige Shiatsu behandelingen blijft alles weer goed doorstromen, worden blokkades die zijn ontstaan door stress opgeheven en krijgen die zo geen kans om zich in mijn lichaam vast te nestelen. Ik voel me hierdoor goed en energiek, slaap heerlijk. Ik vind zelf dat ik een fijn en ‘stoer’ leven leid met een drukke fulltime baan, kleinkinderen die ik graag om heen heb en nog tal van andere dingen die ik graag doe. Dit ‘Shiatsu onderhoud’ gun ik mijzelf en ik hoop mij tot op hoge leeftijd zo fijn te blijven voelen.”

“Zo’n acht jaar geleden las ik in een tijdschrift dat Medische Shiatsu ook kan helpen bij overgangsklachten. Omdat ik al zeker twee jaar vrijwel continu menstrueerde en dat ook nog heel hevig, besloot ik dit uit te proberen. Zo kwam ik bij Nancy Smildiger terecht. Al meteen na de eerste behandeling werd het vloeien heel veel minder. Na twee behandelingen kwam er regelmaat in de menstruatie en was ik niet meer continue ongesteld en na drie of vier behandeling hield alle bloedverlies op en heb ik nooit meer gemenstrueerd. Een hele grote opluchting, want ik werd er zeer mismoedig van.”

Shiatsu: als je zelf niet los komt (of Shiatsu bij Burn Out)

Het begint met piekeren, ‘s nachts wakker liggen, geen concentratie meer, een verkrampt lichaam en dan gaat het kaarsje echt even uit. Je weet wel hoe het komt. Tips van alle kanten, gesprekken met professionals, zelfhulpboeken in overvloed. Wat is het dan heerlijk om op de Shiatsu mat te liggen en zonder vragen of aanbevelingen alle opgekropte versteende massa weer langzaam in beweging te krijgen. Nancy laat je zijn wie je bent en helpt jou zonder oordeel weer te zijn wie je was. Dit was drie jaar geleden en sinds die tijd ga ik om de zoveel weken in de ‘revisie’ om mijn nek en hals soepel te houden en gewoon even lekker te genieten; omdat dat ook mag.