Bedrijfsstoelmassage - Medische Shiatsu
21389
page-template-default,page,page-id-21389,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bedrijfsstoelmassage

Ik heb vanaf 1998 bij verschillende bedrijven en op beurzen stoelmassages gegeven. De huidige samenleving stelt hoge eisen aan ons en aan werknemers van een bedrijf. Het is van belang hoe je gezond en in balans blijft. Stoelmassage is in het kader van stress preventie een zeer efficiënte manier om medewerkers te helpen bij het versterken van hun gezondheid en hun gevoel van welzijn.

De stoelmassage is laagdrempelig. Met de kleding aan neemt de werknemer plaats op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel. De massage duurt zo’n 20 minuten en is vooral geconcentreerd op de nek, schouders, rug en armen. Deze massage is er op gericht om spieren te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren. Door gerichte aandacht voor hun lichaam, worden werknemers in het algemeen ook meer bewust van hun levensstijl en gestimuleerd om deze eventueel aan te passen om gezond te blijven. Het uitgangspunt is dan ook: hoe blijf ik gezond en niet hoe word ik beter.

Heeft uw bedrijf interesse, of wilt u eenmalig een stoelmassage geven aan uw werknemers bij bijvoorbeeld een feestelijke aangelegenheid, vraag dan gerust om informatie of een proefmassage. Als je goed voor je werknemers zorgt, zijn ze ook goed voor u!